Apartmaji Julie Punat

Apartmaji Julie se nahajajo povsem v centru mesteca Punat, povsem blizu restavracij, trgovin in lokalčkov, od morja oddaljeni 80 metrov, nudijo parkirni prostor za ogrado in zelo lepo urejeno okolico.

 

Izpolnite obrazec in neposredno kontaktirajte lastnika apartmaja

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Lastnica Julie in njen partner, sta zelo zgovorna in zanimiva človeka, ki rada klepetata z gosti, poskrbita za to da vsak tam počuti kar se da dobro. Gospa Julie je zelo zanimiva in topla oseba, o svojih gostih govori z veliko navdušenja in z mnogimi ohrani prijateljske stike, tudi ko se odpravijo domov, tako da vam v njeni družbi sigurno nikoli ne bo dolgčas.
Apartmaji Julie že takoj pri vhodu na posest ponujajo pogled do morja in do mestnega parka ob obali, do morja je le 80 metrov, do plaže pa 400 metrov lepega sprehoda po mestni promenadi, saj so v predelu takoj pod apartmaji privezi za čolne. Sama sva se sprehodila do plaže in ugotovila da je pot do tja zelo lepa in pa hitro dostopna – tudi z vozičkom če imate otroka, saj je ravna in pelje skozi mestni park in drevored.

apartmaji-julie-punat4
Apartmaji Julie, Punat – Apartmaji Hrvaška

V apartmajih Julie ponujajo tri apartmaje – apartma za 4 osebe, apartma za 2+1 osebo in studio za dve osebi. Apartmaji so lepo urejeni, zelo unikatni in zanimivi. Studio ima opremo v starinskem slogu, kjer je v glavnem prostoru kuhinja, dnevno-jedilni del in seveda postelja, z zaveso pa je ločen še predprostor, ki služi kot nekakšen majhen zimski vrt, zunaj pa je gostu na voljo še terasa z mizico in stoli. Apartma za 2+1 osebo je zaradi opreme v črno-rdeči barvi res poseben in zanimiv, ima všečno raporeditev in prijetno atmosfero. Apartma je sestavljen iz glavnega dnevno-kuhinjsko-jedilnega prostora. kjer je na voljo tudi raztegljiva sedežna, kopalnice in spalnice, ter balkona. Apartma za 4 osebe, pa je sploh prostoren in velik, s predprostorom kjer se nato povzpne v kuhinjsko jedilni del, z dvema prostornima spalnicama in kopalnico in seveda prostornim balkonom. Vsi apartmaji so opremljeni s TV, radiem, klimatsko napravo in brezžičnim internetom. V apartmajih so dovoljeni hišni ljubljenčki, vendar je potrebno lastnico o tem predhodno obvestiti, saj je za živali potrebno manjše doplačilo.

apartmaji-julie-punat8
Plaža Punat – Apartmaji Hrvaška

 

Na vrtu pred hišo je gostom na voljo tudi raba žara, kjer si lahko pripravijo okusen obrok, lastnika bosta poskrbela tudi za mizo in stole. Apartma je res na odlični lokaciji, tako da ga z veseljem priporočimo.