Bliža se poletje in vsi že sanjamo o kristalno čistem morju, čudovitih dalmatinskih mestih, odlični morski kulinariki, uživanje na rajskih plažah in prelepih apartmajih, kjer se bomo počutili dobro in udobno. Vse fantazije se vam lahko uresničijo, če obiščete apartmaje Veselka na otoku Korčula. Tukaj boste lahko skupaj z gostoljubnimi domačini uživali v pristnem dalmatinskem načinu življenja in tako res maksimalno izkoristili dopust za sprostitev telesa in duha.

Apartmaji Veselka se nahajajo v majhni uvali Račišče, blizu mesta Lumbarda. Apartmaji so na idealni lokaciji, saj imate v neposredni bližini na voljo vse potrebno za sproščujoč dopust, po drugi strani pa so v uvali, kjer ni množičnega turizma, tako da boste imeli tudi mir in tišino. Apartmaji Veselka nudijo sedem moderno in udobno opremljenih apartmajev ter dve standardni sobi.

Apartmaji so od plaže oddaljeni samo 200 metrov.

Izpolnite obrazec in neposredno kontaktirajte lastnika apartmaja:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Apartma Veselka - Apartmaji Korčula

Vsi gosti v apartmajih Veselka imajo možnost, da se z lastnikom apartmajev dogovorijo, da za njih pripravijo zajtrk, kosilo ali večerjo. Za hrano boste odšteli mnogo manj denarja, kot pa v lokalnih gostilnah in restavracijah. Lastniki apartmajev Veselka se vedno potrudijo za pestro, raznoliko in predvsem okusno domačo hrano, zaradi katere boste otok Korčulo vzljubili še bolj.

Vsem gostom pa je na voljo za pripravo obrokov zunanji žar. Apartmaji Veselka so primerni tudi za družine, saj imajo čudovit vrt, kjer se bodo otroci lahko brezskrbno igrali. Gostitelji bodo z veseljem postregli z domačimi dobrotami, dogovorite pa se lahko tudi za najem koles. Celotna uvala z okolico je primerna za mlade družine, pare, ki želijo preživeti aktiven dopust ali pa za osebe, ki si enostavno želijo pobegniti od vsakdanjika.

Oddih v apartmajih Veselka pa ima poleg že vseh naštetih prednosti še dodaten plus. Gostiteljem se lahko pridružite pri FERAL-u, ki je v bistvu nočni ribolov s feralom (plinska svetilka) in harpunami. Ob ugodnem vremenu se boste domov vrnili z bogatim plenom sip, hobotnic ter različnih rib.

Apartma Veselka - Apartmaji Korčula
Apartmaji Veselka

Apartmaji Veselka so zagotovo odlična izbira za malo drugačen, sproščujoč in zabaven. Otok Korčula je eden izmed najlepših dalmatinskih otokov, ki se ponaša z rajskimi plažami in čudovitimi mesti. Od letošnjega poletja pa bo dostop do otoka še lažji, saj bo na voljo tudi taksi z mini jadralnim letalom na relaciji Lumbarda-Split ali pa za turistične polete. Vsekakor se na otoku Korčula, v apartmajih Veselka obeta zanimivo in pestro poletje.