lesena vhodna vrata

Ste se že kdaj vprašali, kakšna bodo prestižna vrata v prihodnosti? Odgovora na to vprašanje vsekakor (še) ni, vemo pa vsaj približno, kam gredo smernice. Družinsko podjetje Pirnar je eno od tistih, ki izjemno veliko poudarka daje tehnologiji in inovacijam na področju vhodnih vrat.

Njihova lesena vhodna vrata so tako rezultat izrednega dela, napredka, strokovnosti in znanja na vrhunski ravni. Bili so prvi, ki so razvili prva popolnoma samodejna in brezdotična lesena vhodna vrata za pasivne hiše. Zasnovali so lesena vrata s samodejnim uvlečnim ter seveda tudi izvlečnim potezalom. Poleg tega pa so bili prvi tudi pri zasnovanju povsem ravnega vhoda in prvi, ki so serijsko izdelali lesena vhodna vrata in aluminijasta vhodna vrata različnih dimenzij ter najboljše toplotne izolacije. Tudi slednje je dandanes zelo pomembno, še posebej v območjih z vročimi poletji in mrzlimi zimami, kjer je dobra toplotna izolacija eden najosnovnejših pogojev za prijetno in udobno bivanje.

lesena vhodna vrata

Še ena inovacija

Družinsko podjetje Pirnar pa prav zdaj razvija še eno inovacijo na trgu, ki se imenuje “Pirnar Theatrica”. Vhodna stena “Pirnar Theatrica” je v bistvu pametna vhodna stena, prva tovrstna na svetu, brezdotična in popolnoma samodejna! Verjamemo, da si pred par leti česa takšnega nisi zamisliti niste mogli, ampak danes je to postalo resničnost. Na tej vhodni steni ni potezala niti tečajev, temveč zgolj izgine v steno in spet pridrsi iz nje. Odpre se samo lastniku, in to brez dotika – lahko bi rekli, da jo lahko odprete samo vi, s svojim pogledom. Vhod se elegantno skrije v steno, kar zagotavlja neverjeten videz.

To so lesena vhodna vrata prihodnosti

In, seveda, naj dodamo, predstavljajte si lesena vhodna vrata, ki omogočajo vse našteto! Torej, predstavljajte si združitev tradicije z vsem, kar smo opisali zgoraj. Poleg najnovejših tehnologij boste tako dobili še pridih domačnosti, ki ga zagotavlja les, toplino, ki je ne morete doseči z nobenim drugim materialom, naravni videz in udobje. 

Vsekakor je dobro, da vemo, kaj vse nam je omogočeno že v tem trenutku. Na ta način si lahko zagotovimo najboljša in najbolj inovativna lesena vhodna vrata, kar jih je mogoče sploh dobiti. Presenetite svoje najbližje, očarajte svoje goste, privabljajte poglede mimoidočih – z vhodnimi vrati prihodnosti, ki so izdelana posebej za vas. V podjetju Pirnar so namreč znani po tem, da se prilagodijo stranki, poslušajo njene želje in zahteve, ji predlagajo praktične in brezčasne rešitve, se z njo posvetujejo … Skratka, gre za najboljše strokovnjake s tega področja, zato ne oklevajte. Če razmišljate o tem, da bi si nabavili najinovativnejša lesena vhodna vrata, obiščite njihovo spletno stran, jih pokličite ali pa kar obiščite v salonu. Tam so – za vas.