Tako Slovenija kot tudi Hrvaška imata svoje bisere, vredne obiska. Hrvaški otok Vis je tudi med Slovenci znan po svojih čudovitih plažah z belim peskom in kristalno čistim morjem ter urejenimi apartmaji. Tukaj lahko preživite čudovite počitnice in uživate v nedotaknjeni naravi, miru in tišini. Morje okoli otoka Vis ima bogato podmorsko življenje, zato bodo tukaj pester dopust preživeli tudi ljubitelji potapljanja in raziskovanja vodnega sveta. Zaradi maloštevilnega prometa na otoku pa boste lahko zadihali svež in čist morski zrak.

Apartmaji na otoku Vis Hrvaška

Hrvaška obala na otoku Vis seveda nudi tudi apartmaje za turiste, med katerimi so kot naročeni za umirjen dopust apartmaji Katarina. Le-ti so od centra mesta Vis oddaljeni 9 km, od plaže pa jih loči 800 m. Trgovina s prehrano in restavracije so oddaljene 1 km. Apartmaji Katarina so namenjeni 2 osebam, obstaja pa tudi možnost dodatnega ležišča. Za čim večjo domačnost pa s sabo lahko pripeljete tudi svojega hišnega ljubljenčka.

 

 

Apartmaji Katarina Bralićeva 6 Rukavac – otok Vis Hrvaška  

Antun Bogdanović 00385 21 713 607 00385 21 714 183 00358 95 9026 698 antun.bogdanovic@st.t-com.hr www.apartments-katarina.com  

 

Odločite se lahko tudi za last minute ponudbo in že čez nekaj ur uživate v ponudbi apartmajev Katarina.