Apartmaji Delfin - Mali Lošinj

Med potovanjem na Lošinju sva si ogledala tudi Apartmaje Delfin, ki se nahajajo v naselju Sumartin v neposredni bližini Malega Lošinja. Naselje je blizu morja, na mirnem in tihem območju a vseeno od mesta oddaljeno le par 100 m.

V apartmajski hiši v prvi vrsti ob morju (samo 50 m od plaže) se oddajata dva različno velika apartmaja. Vsak ima lastno kuhinjo v kateri so pribor, posoda in ostali pripomočki. Iz spalnic pa je dostop na senčen balkon s pogledom na morje, kjer je za mizo dovolj prostora za zajtrk, kosilo ali večerjo. Pod hišo je prostorna terasa, ki gleda na morje. Celotno teraso z zunanjim žarom lahko uporabljajo tudi gostje. Vsaka spalnica ima svojo kopalnico z umivalnikom, wc-jem in tuš kabino.

Izpolnite obrazec in neposredno kontaktirajte lastnika apartmaja:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Število oseb:

Dodatna vprašanja:

Apartmaji Delfin - Mali Lošinj
Apartmaji Delfin – Mali Lošinj

Pod apartmajih ob morju je betonska pot, ki ponuja dolge sprehodu ob morju. Ta se sicer konča pri Potapljaškem klubu Sumartin, a se nato kmalu spet nadaljuje in pripelje preko zalivov Valdarka in Valeškura do Velega Lošinja. Dolga sprehajalna pot je urejena tudi na drugi strani otoka med Malim Lošinjem, Čikatom in Sunčano uvalo. Sprehodi so odlično razvedrilo predvsem spomladi, jeseni in pozimi, ko ni prehude vročine. Ker so sprehajalne poti na različnih straneh otoka se lahko izognemo pihajočemu vetru pozimi in hodimo v zavetju na eni ali drugi strani otoka. Blaga klima in vonj eteričnih rastlin v zraku blagodejno vplivajo tudi na različne bolnike, predvsem astmatike.

Med obiskom smo se z lastnikom in njegovo ženo pogovarjali o življenju na otoku in o turizmu. Najbolj mi je bilo všeč, ko je rekel: “Če jaz, kot lastnik ne bi bil vesel, ko gostje odidejo zadovoljni, potem bi bilo zame nesmiselno, da se sploh ukvarjam s turizmom.” S tem ciljem s svojo ženo tudi vodita apartmaje in sta vedno vesela, ko se gostje vrnejo naslednjo sezono.