DMC Dubrovnik

DMC Dubrovnik vas vabi – razvajajte se med bogatimi zakladi stare republike na tej povezavi: https://www.liberty-adriatic.com/dmc-dubrovnik/. Z bujnimi zelenimi griči v ozadju in obkrožen z bleščečo azurno vodo Jadrana, mali rt, na katerem sedi staro mesto Dubrovnik, se še vedno lesketa sredi vse te lepote. Kontaktirajte DMC – Dubrovnik ima polno zgodovinskih zgradb, osupljivih gotskih, renesančnih in baročnih cerkva, samostanov in palač, ki jih večino krasijo klasične rdeče strehe, ki jih je v tej regiji v izobilju, mesto še vedno izstopa med številnimi drugimi zanimivimi kraji, ki si jih lahko ogledate ob hrvaški dalmatinski obali.

DMC Dubrovnik
Mesto, ki se je prvotno imenovalo Dubrovniška republika, je postalo pomembno proti srednjemu veku, v katerem se je njegov pomorski vpliv kosal celo z velikim Beneškim cesarstvom ter obogatil mesto in njegove ljudi. Kljub potresu leta 1667 in močnemu obstreljevanju med balkansko vojno je Dubrovnik nekako uspel ohraniti svoje staro mestno jedro in obnoviti čudovite zgradbe iz svoje zgodovine. Liberty Adriatic je vodilni DMC (Dubrovnik pa le ena do destinacij) v regiji.

Medtem, ko se staro mesto Dubrovnik na površini lesketa kot kakšen zgodovinski dragulj, se pod njegovo starodavno zunanjostjo skriva sodobna metropola, ki skrbi za luksuzno turistično ponudbo. Dubrovnik je majhno mesto, ki pa ima kljub temu, da je vse dosegljivo peš, veliko poslovnih prostorov in hotelov. Dubrovnik leži v bližini čudovitih Elafitskih otokov – zaupajte DMC, Dubrovnik vas pod njihovim okriljem zagotovo ne bo razočaral.

Stranke, ki iščejo ekskluzivne vaje za team building, se lahko udeležijo tudi posebej zasnovanih dejavnosti, kot so: gradnja splava, pustolovsko iskanje starodavnih artefaktov v starem mestnem jedru Dubrovnika. Lepota tega čudovitega in slavnega mesta je neprimerljiva, zaradi česar je tudi idealna lokacija za snemanje oglasov, fotografije in celo modno revijo na plaži. V Dubrovniku so snemali tudi 2 sezono Igre prestolov. Torej, tako kot je zaklad pogosto skrit očem, je Dubrovnik veliko več, kot se zdi, v njem je veliko dogodkov in dejavnosti, zato ga pojdite pogledat, saj je tam večinoma vedno lepo vreme.