Apartmaji Hrabric Radica

 

Obdani s prečudovitimi baškimi hribi, z mirnim okoljem in krasno naravo, so apartmaji Hrabric Radica pravi raj za vse, ki si želijo prave sprostitve. Apartmaji ponujajo vse, kar potrebujete za relaksacijo od vsakdanjega stresa, saj je poleg čudovitih razgledov, poskrbljeno tudi za stalno osvežitev – krasen nov bazen tik pred hišo, z ležalniki. 

 

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite kontaktni obrazec

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

 

Lastnika sta ga postavila z željo da ustrežeta gostom, saj so apartmaji iz centra Baške in morja oddaljeni 3km, kar pa v tem primeru ne predstavlja nobenega problema, saj sta lastnika v centru za svoje goste poskrbela za brezplačen parkirni prostot, tako da se lahko do plaže vsak dan zapeljete brez težav – naj omenim da je v Baški oz. na splošno na Krku brezplačni parking prava redkost. Lastnika sta zelo prijazna, ustrežljiva, zgovorna in topla človeka. Zelo prijetno je klepetati z njima, saj sta družabna in rada gostom ponudita kavico ali jih obdarita s kakšno doma narejeno malenkostjo. V polkletnem prostoru hiše sta sa goste uredila sobico, ki ji pravita “konoba”, kjer je gostom na voljo prostor za druženje in uporabo notranjega žara v primeru da zunanjega zaradi vremenskih razmer ne morejo. 

 

Apartmaji Hrabric Radica
Apartmaji Hrabric Radica – Apartmaji Hrvaška

 

V hiši so trije apartmaji, ki so vsi zelo prostorni – sudio v velikosti 22m2, in dva apartmaja velikosti 48m2 in 50m2. Studio ima ločeno spalnico, kopalnico in kuhinjsko-dnevni prostor z dodatnim raztegljivim ležiščem, tako da lahko v njem spijo tri osebe. Apartmaja pa imata prav tako oba ločeno spalnico, kopalnico, velik kuhinjsko-dnevni prostor, z raztegljivim ležiščem, prav tako je dodatno raztegljivo ležišče na voljo tudi v spalnici, tako da lahko načelom v apartmaju prespi tudi do 6 oseb, vendar je najbolj udobno za 4. Vsi apartmaji imajo prostoren balkon ali teraso, TV/sat, brezžično internet povezavo, večja apartmaja imata tudi pralni stroj, največji celo pomivalnega, vsi apartmaji so klimatizirani in nudijo uporabo bazena na vrtu, žara ter imajo za goste urejen parkirni prostor pod mrežasto streho.

 

Apartmaji Hrabric Radica
Okolica apartmajev Hrabric Radica – Apartmaji Hrvaška

 

Lastnika sta res mislila na vse, ker se zaradi malce večje oddaljenosti od morja bojita, da bi se gostje počutili za karkoli prikrajšani, ampak vam zagotavljam, da temu sigurno ni tako in da se boste na počitnicah v teh apartmajih počutuili super dobrodošli in da si boste lahko dodbra odpočili.