Apartma Paden Crikvenica

Prijeten apartma Preden, v Crikvenici, s pogledom na morje z balkona in terase, ter s prostornim parkiriščem tik pred hišo.

Zelo prijazen lastnik gospod Zvjezdan, je zelo prijeten možakar in je prav tako lastnik apartmajev Vila Lavanda v Omišalju, na otoku Krk, kjer sicer tudi živi – v hiši kjer je apartma Preden pa živi njegov oče, ki je zelo gostoljuben, prijazen in zgovoren gospod.

 

Izpolnite obrazec in neposredno kontaktirajte lastnika apartmaja

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Hiša v kateri je apartma se nahaja 200 metrov od morja, čisto zraven hotela Palace v Crikvenici, tako da je lokacija res lepa, saj je mogočen in urejen hotel, poleg morja, prelep pogled s terase. Apartma je velik 50 kvadratnih metrov in je primeren za 4 osebe, ima pa tudi raztegljivo sedežno za še kakšno dodatno ležišče. V apartmaju je kuhinjsko-jedilni prostor, kopalnica, dve spalnici, ena od spalnic ima zraven še manjši prostor s prej omenjeno raztegljivo sedežno in izhodom na balkon. Pred samim vhodom v apartma, pa je terasica z mizo, stoli in senčnikom, za prijetno preživljanje časa na prostem s pogledom na morje.

 

Apartma ima na voljo seveda tudi TV, klimatsko napravo in brezžično internet povezavo.

Apartma Paden Crikvenica - Apartmaji Hrvaška
Apartma Paden Crikvenica – Apartmaji Hrvaška

Sicer pa je Crikvenica čudovit obmorski kraj v Kvarnerju, z dolgoletno tradicijo in z ugodno mediteransko klimo, ki je zaradi svojega blagodejnega učinka na dihala, tudi pripomogla k razvoju zdravstvenega turizma v Crikvenici. Prekrasne peščene in plaže z malimi kamenčki in pa kristalno čisto morje, so prava vaba za turiste. Mestece nudi tudi veliko aktivnosti za ljudi, ki so radi aktivni – plavanje, sprehajalne in tekaške poti, kolesarjenje. Poleg vsega naštetega pa ima mesto tudi bogato ponudbo zabave, kulturne in gastronomije, tako da tam lahko vsakdo najde nekaj zase.

Apartma tako z veseljem priporočimo, zaradi dobre lege in številnih možnosti, ki jih okolica ponuja, prav tako pa zaradi že preverjenega lastnika, ki je pošten in bo z njim prav gotovo vsakemu prijetno sodelovati.