apartma ob morju

Poletni meseci nam ponavadi narišejo nasmeh na obraz in nas napolnijo z novo energijo, saj vemo, da se kmalu bliža čas dopusta in obiska morja. Ena izmed najlepših destinacij na Hrvaškem je zagotovo Novi Vinodolski s svojo prečudovito naravo ter čistim morjem. Novi Vinodolski je primeren za počitnice s partnerjem ali celo družino, saj je miren kraj in vam nudi veliko različnih možnosti za preživljanje svojega časa.

Če bi se tudi vi radi odpravili na počitnice v Novi Vinodolski in iščete primeren apartma, vam je na voljo apartma neposredno ob morju. Primeren je za bivanje družine, saj sprejme do štiri osebe. Na voljo so vam spalnica, dnevna soba, kuhinja in jedilnica ter kopalnica. V spalnici je zakonska postelja, dve dodatni ležišči pa lahko dobite, če raztegnete sedežno garnituro. Apartma ima tudi balkon, na katerem boste lahko uživali ob neposrednem pogledu na morje.

Izpolnite obrazec in neposredno kontaktirajte lastnika apartmaja:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Poleg apartmaja vam je na voljo tudi parkirno mesto, tako da boste lahko brez skrbi tam parkirali svoj avto. Apartma ob morju je kot nalašč za družine, saj boste le v nekaj korakih že na plaži. Od centra mesta je apartma oddaljen 10 minut, v bližini pa boste našli tudi mnoge restavracije, trgovine in lokale.

Novi Vinodolski